Livet om Mela

Mela är mitt namn och jag är 21 år fyllda, musiken, träningen och sången är mitt liv. Älskar otroligt mycket i mitt liv och mat är underbart haha Här får du läsa om min vardag, min träning, musik och hur det är att leva till 200%! Let's go

Hur vet man vem man är?

Publicerad 2011-11-30 12:18:08 i Träning, vardag och mat,

Ja hur vet man egentligen vem man är? Jag anser att det är svårt att definiera vem man är. Hur kan man egentligen veta det , då vi alla blivit formade på ett visst sätt under uppväxten?

Ibland går jag runt och tänker på dessa frågor. Det gör ont att inte veta svaret, men samtidigt intalar jag mig själv att det som är jag är det som visar sig när jag känner lycka , glädje ock kärlek , för det är då min allra största potential dyker fram. När jag är lycklig gör jag allting bra. Så egentligen skulle man kunna definiera sig själv som lycka, för det är ju det vi borde sträva efter, just att vara lyckliga i stunden.

Om

Min profilbild

Mela

21 år gammal till hösten och envis som satan. Älskar träning, musik, sång och djur. Är en tjej full av energi och som lever för att utvecklas som människa på alla sätt och vis.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela