Livet om Mela

Mela är mitt namn och jag är 21 år fyllda, musiken, träningen och sången är mitt liv. Älskar otroligt mycket i mitt liv och mat är underbart haha Här får du läsa om min vardag, min träning, musik och hur det är att leva till 200%! Let's go

Lately I found myself thinking, been dreamin' abt you a lot

Publicerad 2012-12-31 02:03:00 i Inspiration,

Längtar till tolv-slaget idag. Hoppas ni får det grymt kul och att erat år blir bäzt! För det ska mitt bli. 2012 har varit ett otroligt spännande år för mig och inser nu, att jag nästan, är en helt annan människa än den jag var vid förra årets 12-slag. Vad ska man säga, idag njuter man ju av livet, tillskillnad ifrån förut (i det förflutna)och mitt mål är ju att njuta av det ännu mera. Jag älskar att leva och 2013 kommer bli ett grymt kul år.

Det börjar lite smått med att skolan startar och att man senare i februari drar till U.S.A. Ska bli så jäkla kul. Vi landar i Miami och ska sedan iväg med MSC Poesia , båten som vi åkte med genom Jamaica, Cayman öarna, Mexiko o.s.v år 2011. I år ska vi stanna till vid Bahamas, Nederländska Antillerna, Jungfru öarna och veckan efter kryssningen blir det att stanna på olika hotell runt om i Florida! Längtar galet mycket!

Efter U.S.A är det bara ca 3mån till studenten. Och efter studenten hoppas och önskar jag av hela mitt hjärta att jag börjar på MI i L.A. Det är mitt mål! Och där ska jag stanna i 2-3 år beroende på vilket program som man kommer in på.

Jag avslutar mitt inlägg med att uttrycka min tacksamhet för det här året och min förväntan inför det sprillans nya 2013!

Om

Min profilbild

Mela

21 år gammal till hösten och envis som satan. Älskar träning, musik, sång och djur. Är en tjej full av energi och som lever för att utvecklas som människa på alla sätt och vis.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela