Livet om Mela

Mela är mitt namn och jag är 21 år fyllda, musiken, träningen och sången är mitt liv. Älskar otroligt mycket i mitt liv och mat är underbart haha Här får du läsa om min vardag, min träning, musik och hur det är att leva till 200%! Let's go

Dreams

Publicerad 2013-07-13 13:47:18 i Träning, vardag och mat,

Sitter och solar utomhus just nu, är ta mig fan kokhett, vill gå till en strand. Försöker skriva en låt, det går faktiskt helt okej. Är fullt inne i ett inspirationsmode just nu så vi får se hur det blir med låten, den är skriven rakt från hjärtat.
Mitt mål i livet är ju att skriva musik och sjunga min egna musik och göra det runt om i världen, har drömt om det sedan jag var liten skitkorv ;)
Första gången när någon frågade mig vad jag ville bli när jag var liten sa jag artist och den artistdrömmen har följt med mig sedan jag vet inte vad. Sen så har jag också stora drömmar på sidan av det hela och dom drömmarna innefattar att rädda alla möjliga olika djur på den här jorden!

Om

Min profilbild

Mela

21 år gammal till hösten och envis som satan. Älskar träning, musik, sång och djur. Är en tjej full av energi och som lever för att utvecklas som människa på alla sätt och vis.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela