Livet om Mela

Mela är mitt namn och jag är 21 år fyllda, musiken, träningen och sången är mitt liv. Älskar otroligt mycket i mitt liv och mat är underbart haha Här får du läsa om min vardag, min träning, musik och hur det är att leva till 200%! Let's go

Jag vet varför jag är här

Publicerad 2013-06-27 00:29:02 i Change the world,

Igårmorse så bokade jag flygbiljett till L.A! Det är ännu en lång process kvar, jag har inte ansökt om csn än eftersom det har varit lite krångel med det så nu ska det fixas imorgon, sedan är det bara boendet och I20:t kvar then I'll just have to work my ass off and wait for september ;) men det fixar jag lätt, sen såe mina vänner kommer jag bo i USA i 2 år, ska bli så sjukt spännande så jag vet inte vad. Undra vad som kommer bli av mig, undra hur jag kommer vara efter dessa två år tihii

Tänker mig att jag förmodligen kommer utvecklas en hel del där, jag söker nämligen en väg som kan leda till mina allra högsta drömmar! Vi får helt enkelt se vad det blir av mig! Vem vet om jag någonsin kommer bo i Sverige igen ;)
Man vet inte vad som händer, men en sak som är helt säker är att ja aldrig någonsin kommer svika mig själv eller mina drömmar. Jag vet nämligen vad som är mitt mål i mitt liv, jag vet vad jag gör här på jorden och allteftersom jag vet det så kommer mitt uppdrag här inte vara slutfört förrän jag har gjort det jag ska och det som gör mig lycklig!

Om

Min profilbild

Mela

21 år gammal till hösten och envis som satan. Älskar träning, musik, sång och djur. Är en tjej full av energi och som lever för att utvecklas som människa på alla sätt och vis.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela