Livet om Mela

Mela är mitt namn och jag är 21 år fyllda, musiken, träningen och sången är mitt liv. Älskar otroligt mycket i mitt liv och mat är underbart haha Här får du läsa om min vardag, min träning, musik och hur det är att leva till 200%! Let's go

The truth is that I'm lost without you

Publicerad 2014-01-26 06:44:58 i Träning, vardag och mat,

Så mycket tankar som svävar runt i mitt huvud just nu.

-Mikaela gör så så blir allt bättre, lyssna på ditt hjärta, gör din dröm, tro på dig själv, tiden går, du sitter bara på ditt ärsle du gör ingenting och snart är allt för sent (såhär kan mina tankar låta)

Lever med olika slags röster till tankar som ger mig olika uppmaningar, utmaningar och sanningar, jag vet någonstans att allt det jag ser och upplever utifrån är det som speglar mitt inre. Är det exempelvis något som gör mig irriterad hos någon annan så är det något som jag själv måste irritera mig på hos mig, något som jag måste jobba på.

Jag upplever, skratta, gråter, växer, tar ag i saker som jag aldrig gjort förut men ändå är det något som äter upp mig lite granna inifrån, tankar som stör mig, tankar som säger att jag inte gör det mitt hjärta säger åt mig att göra som exempelvis att göra min egna musik och sjunga den!



Om

Min profilbild

Mela

21 år gammal till hösten och envis som satan. Älskar träning, musik, sång och djur. Är en tjej full av energi och som lever för att utvecklas som människa på alla sätt och vis.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela