Livet om Mela

Mela är mitt namn och jag är 21 år fyllda, musiken, träningen och sången är mitt liv. Älskar otroligt mycket i mitt liv och mat är underbart haha Här får du läsa om min vardag, min träning, musik och hur det är att leva till 200%! Let's go

Kommentarer kring vikt

Publicerad 2013-01-28 22:01:12 i Relationer,

Vet inte riktigt vad jag ska säga , hur jag ska agera just i denna stund. Känner att jag bara vill ösa ur mig all ilska just nu.

- Om folk bara visste om mitt förflutna, ja då skulle jag inte behöva säga något.

Det är dock med förståelse jag säger att folk inte kan rå för vad de säger till mig som berör mitt förflutna då de praktiskt taget inte vet vad jag har gått igenom, men jag kan ändå inte undgå att bli arg, så otroligt jävla arg.

Hamnar ofta i akwarda situationer när det gäller detta då jag inte vill berätta precis allt som hänt mig under min livstid. Ibland är det lixom lättare att hålla "skit" på avstånd ifall folk inte vet, men då får jag oxå ta den smällen att folk faktiskt taget kommer att vräka ur sig otroligt dumma, klantiga saker som visserligen inte kan förstöra för mig nu, men göra mig förbannad!

(Vill absolut inte peka ut någon, så därför väljer jag att inte säga dessa personers namn)

Hade det varit så att folk sagt dessa dumma saker till mig för x antal år sedan, jaa då hade jag säkert tagit åt mig och sugit åt mig av allt, förgyllt mina dagar med att svälta mig precis såsom jag gjorde då.

Det som gör mig mest förbannad är bara tanken av att ; what if dessa personer säger dessa dumma saker till alla? What if varenda en skulle säga : amen vad fet du är o.s.v till en person som står mitt uppe i ätstörningshelvetet, det skulle lixom rasera varenda liten grej den personen kämpat för.

Är så otroligt arg på människor som kommenterar andras vikt överhuvudtaget.
Det är så ytligt, falskt, dumt och okänsligt!!!!!!

Jag säger bara en sak; tänk efter en eller två gånger innan ni väljer att kommentera andras utseende på ett sådant sätt. Nu är det ju bara tur att människorna hackade på mig eftersom jag är stark och klarar av sånt nu än en och en annan person som kanske skulle agerat på ett helt annat sätt...

Åhhh!!!!!!! vill bara måla ett streck över denna värld och förändra den till det bättre just nu, just i denna sekund nununu vill jag ^^

Om

Min profilbild

Mela

21 år gammal till hösten och envis som satan. Älskar träning, musik, sång och djur. Är en tjej full av energi och som lever för att utvecklas som människa på alla sätt och vis.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela